Engasjer deg! | Kristiansand Røde Kors Hjelpekorps

Engasjer deg!

Friluftsliv

Hjelpekorpset er en viktig del av den norske redningstjenesten. Som medlem får du opplæring i grunnleggende førstehjelp, ettersøkning og redning. Dersom det vekker interessen din har vi videregående kurs på alt fra elveredning til aksjonsledelse under vinterforhold. I tillegg driver vi førstehjelpskurs for befolkningen, noe som er med på å redde liv. Som frivillig medlem i Hjelpekorpset blir du også en del av et sosialt nettverk som varer lenge.

Opplevelser

Gjennom aktivitet i Hjelpekorpset vil du oppleve mye forskjellig. Sentralt i dette står en mangfoldig hverdag og ikke minst naturopplevelser. Hjelpekorpset er klare til å dra ut 365 dager i året. Noen ganger på redningsoppdrag, noen ganger kurs og øvelser, og andre ganger bare for den gode opplevelsens skyld.

Skitur i kveldssola på Hovden

Mer informasjon

Dersom du gjerne vil vite mer, er du velkommen til å komme innom, sende en epost til rekrutteringsansvarlig eller ringe. Kontaktinformasjon finner du til høyre.

Om du ikke synes Hjelpekorpset er noe for deg, men allikevel ønsker å delta i Røde Kors arbeid, kan du ringe kontoret vårt, eller gå til Norges Røde Kors Hovedside for mer informasjon.