Litt om uniformene våre | Kristiansand Røde Kors Hjelpekorps

Litt om uniformene våre

Som de fleste har fått med seg er vi så heldige i her i KRKH at vi har uniformsutsalget til Wenaas bare noen minutters kjøretur fra sentrum, nærmere bestemt i Sørlandsparken. Dette gjør det mye lettere for hver enkelt av medlemmene å få tak i korrekt uniform, med dertil hørende effekter. Og i den forbindelse er det nok endel som kunne tenke seg å ta en tur ut for å både prøve uniformer, og kjøpe de dersom de finner en som passer. Derfor kan det jo være litt lurt å vite litt mer om hva slags uniformer du har tilgjengelige der ute på Wenaas før du reiser ut dit, og samtidig se litt på prisene på de ulike uniformsplaggene så du vet hva du har å velge mellom. Så vedlagt her finner du en oversikt over de ulike uniformsplaggene i bilder (disse er hentet fra Røde Kors-butikken) og en prisliste for de ulike delene du kan få kjøpt hos Wenaas. NB! Prisene er foreløpig veiledende. Det kommer en ny prisliste om ikke så lenge med en forventet generell prisøkning på 6%. 
I tillegg kan du se litt på uniformsreglementet til Røde Kors, så du vet hva du har å forholde deg til.

VedleggStørrelse
Uniformsreglement.pdf61.63 KB
Prisliste Ambulanse v. 3.02.pdf57.58 KB
Uniformen i bilder.pdf948.11 KB

Kommentarer

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.