Kurs i slukking av skogbrann | Kristiansand Røde Kors Hjelpekorps

Kurs i slukking av skogbrann

Katrine blir euforisk

Vi har fått tilbud om å delta på en innføring i slukking av skogbrann sammen med Vaktlag B i KBR (Kristiansandsregionen brann og redning IKS). Kurset vil inneholde en teoretisk innføring i slokketeknikker ved skogbrann, slangeutlegg og pumpekjøring. Denne vil ta ca 1 time. Deretter får vi prøve utlegg i praksis og kjøre litt pumper på de utlegg vi da legger.

Kurset blir holdt lørdag 09.05.09 fra kl. 0900 til 1300. Kommer tilbake med sted kurset skal være.

Dette kan bli et interessant kurs, og hvis vi deltar aktivt på slike kurs kan det jo være brannvesnet vil bruke oss i større grad ved skogbranner. Vi kan i utgangspunktet sende så mange vi ønsker, men hvis det blir fryktelig mange påmeldte kan det være vi må moderere det litt.

Meld dere på i kalenderen!

Kommentarer

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.