Scooterlappen | Kristiansand Røde Kors Hjelpekorps

Scooterlappen

D-rådet dekker fem plasser for oss på scootersjåførkurs nå i vinter. Dette er IKKE det scooterkurset som vi krever at sjåførene våre har før de setter seg på vakt på Hovden, men det er er kurs med kjøreskolelærer som gir deg bokstaven "S" i sertifikatet. Kan du tenke deg å være en fremtidig sjåfør i vår beltedrevne rescueteam, men er født for sent for å ha "S" i lappen sender du en melding til Sveinung (916 15 949) om at du kan tenke deg dette. Det er som sagt 5 plasser, så om det er flere interresserte vil vi går etter en vurdering av ansinitet, innsats og kompetanse for å være med i gruppen. Frist for å melde interresse er 01.desember.

Gjentar for sikkerhets skyld at dette IKKE er scooterkurset som gir deg sjåførstilling på Hovden, men et kurs du må ha før du i det hele tatt har lov å sitte å kjøre scooter. Når det gjelder videre scooterkurs, og kursing på ATV kommer dette etterhvert.

Squatterkooz (eksoskos), Sveinung

 

Kommentarer

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.