Grunnopplæring Røde Kors Hjelpekorps 2013 | Kristiansand Røde Kors Hjelpekorps

Grunnopplæring Røde Kors Hjelpekorps 2013

Denne høsten prøver VARKH en litt ny variant på kursfronten. Hele Grunnopplæringen blir et samarbeid mellom flere korps i distriktet, istedenfor at hvert korps skal knote det til for seg selv. Fordelingen er gjort for at vi skal hjelpe hverandre og få bedre samarbeid. De nye medlemmene vil i tillegg til tjene på dette ved å allerede fra starten kjenne folk fra andre korps.
Grunnopplæringen er nødvendig for å delta i Røde Kors Hjelpekorps sine aktiviteter, og gjør medlemmene rustet til å møte de utfordringene vi får på sanitetsvakter. Kurset avsluttes med en praktisk og teoretisk prøve som er den samme prøven allerede godkjente medlemmer må regodkjennes på hvert 3.år.
For å delta på søk og redningsoppdrag (SOR-oppdrag) kreves i tillegg kurset Kvalifisert Søk og Redning, som vil bli arrangert i etterkant av Grunnopplæringen.

Grunnopplæringen inneholder følgende kurs

  • Dette er Røde Kors Hjelpekorps
  • Kvalifisert Førstehjelp
  • Grunnleggende Samband (G-SAM)
  • Grunnleggende Søk og Redning (G-SOR)


Kursene blir holdt i følgende plan:
Dette er RKH: Holdes i Kristiansand 3.sept kl 18-21 på Frivillighetens Hus, Solbergveien 14
Kvalifisert Førstehjelp: Holdes i Søgne, Leireveien 30: Kveldstid 10.sept, 17.sept, 19.sept og hele helgen 27.-29.sept
G-SAM og G-SOR: Datoer er ikke satt, men i løpet av oktober/november
I tillegg kommer Kvalifisert Søk og Redning (K-SOR). Dette blir sannsynligvis arrangert som en direkte forlengelse av G-SOR.

Påmelding til kursene: kurs@krkh.info så raskt som mulig.

 

Hjertelig velkommen på kurs :D

Kommentarer

Heisann, Er det satt noe klokkeslett for kursene? Mvh Kine

Kveldstid: 18-21

Helger: 09-19

 

I have to thank you for the efforts you have put in penning this website. I really hope to view the same high-grade content from you in the future as well. In fact, your creative writing abilities has motivated me to get my own, personal blog now ;)

Only issue is, I nevertheless don't understand precisely what the fuzz is all about. So, getting right into it, the "Burnout" series first got released November 1, 2001. A total of 63,416 users donated to the project, which promises to have consoles out by March 2013.

Backtrack and use the electrical switch to open the very hard door and leave. You can talk to him for a bit to figure out what went wrong. If you completed all 9 of the optional objectives, then you will be a Survival Guru.

Hi, Neat post. There's an issue with your web site in web explorer, may test this? IE still is the market leader and a big component of other people will omit your wonderful writing because of this problem.

Yes! Finally someone writes about click here.

I was curious if you ever thought of changing the layout of your website? Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better. Yohve got an awful lot of text for only having onee orr two images.Maybe you could space it out better?

Hey there! Someone inn my Facebook group shared this website with us so I camee to check it out. I'm definitely loving the information. I'm bookmarking and will be tweeting this to my followers! Superb blog and excellent style and design.

Hi, i think that i saw you visited my web site so i came to “return the favor”.I'm attempting to find things to enhance my site!I suppose its ok to use a few of your ideas!!

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.